Produkt

 

Vad är alcantara?

Alcantara är ett syntetmaterial väldigt lik mocka. Till skillnad från äkta mocka är alcantara ett slittåligt material som inte kräver lika mycket uppmärksamhet. Den komplicerade spinnprocessen som alcantara är framställt på förhindrar trådarna från att släppa, motstår fläckar och är enkel att rengöra med endast rumstempererat vatten.

 

Vad är materialet gjort av?

Materialet består av 68% polyester och 32% polyuretan vilket gör det billigare och lättare att rengöra än mocka och har en snäll påverkan på miljön. 

Sedan 2009 har Alcantara certifierat som koldioxidneutralt, den aktiva ingrediensen kan minska och kompensera koldioxidutsläppen.

 

Hur håller man skalet rent?

Alcantara är smuttsavisande material som motstår fläckar och tål vatten. Om skalet upplevs smutsigt så räcker det med ett par droppar ljummet vatten som du duttar på med fingrarna och sedan varsamt torkar av med en duk eller så låter du skalet luffttorka.

 

Frakt & garanti

 

Hur lång är leveranstiden?

Efter att du lagt din order så postas den direkt till din brevlåda inom 1-3 arbetsdagar.

 

Vad kostar frakten?

Det är alltid fri frakt inom Sverige. Ska din order skickas till Norge, Danmark eller Finland tillkommer en fraktkostnad på 59 kr.

Levererar ni utanför Sverige?

Vi levererar till hela norden.

 

Är min order spårbar?

Om du inte får ditt skal inom 10 arbetsdagar så är du välkommen att höra av dig till oss på Info@w-y.se så hjälper vi dig. Vi skickar de flesta av våra ordrar via varubrev vilket innebär att du inte kan spåra din order och ditt paket levereras direkt ner i din brevlåda.

 

Har man någon garanti/returrätt?

Som kund har du alltid 1 års garanti och returrätt inom 30 dagar från att ditt paket mottagits. 

Läs mer under fliken: Köpvillkor --> Ångerrätt/Reklamation*

Vi erbjuder mer än gärna returer i sin original-förpackning inom 30 dagar från beställning. Vi accepterar dessvärre inte returer av använda skärmskydd. Om du önskar att returnera din vara så är du mer än välkommen att maila oss på info@w-y.se med RETUR som rubrik och ordernummer bifogat i mailet så hjälper vi dig.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen